Inspiratie

Idei de iluminat pentru living, la modă în 2023

Iluminarea poate face o mare diferenta in aspectul si atmosfera din living. In 2021, exista o serie de idei de iluminat la moda care pot transforma orice spatiu de zi intr-un loc placut si confortabil.

  1. Lustre statement

Lustrele statement sunt o alegere eleganta pentru living si pot fi o adaugare puternica in orice spatiu. Alege un lustru impunator si cu un design inovator pentru a atrage atentia asupra acestui element important al camerei.

  1. Aplice decorative

Aplicele decorative sunt o alta optiune de iluminat la moda in 2021. Acestea aduc un strop de personalitate si stil in living si pot fi usor adaptate la orice design interior. Alege aplice care au un design interesant si care se potrivesc cu tema generala a camerei.

  1. Iluminat indirect

Iluminatul indirect poate crea o atmosfera relaxanta si confortabila in living. Poti folosi spoturi de iluminat indirect prin intermediul unor difuzoare de tavan sau prin intermediul lampilor de perete sau de masa asezate strategic in camera.

  1. Lampadare

Lampadarele sunt o alegere practica si la moda pentru iluminatul livingului. Acestea aduc un plus de confort si functionalitate in camera, oferind o sursa de iluminat suplimentara atunci cand ai nevoie de o lumina mai puternica pentru citit sau lucrat.

  1. Iluminatul natural

Nu uita sa profite de lumina naturala pentru a ilumina livingul. Poti folosi perdelele sau jaluzelele pentru a controla cantitatea de lumina care patrunde in camera si pentru a creea un efect de lumina difuza.

In concluzie, exista o serie de optiuni la moda pentru iluminatul livingului in 2021. Alege o combinatie de surse de iluminat pentru a crea o atmosfera confortabila si placuta in camera ta de zi.