Politica de livrare a produselor​

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos, de aceea recomandam citirea cu atentie a acestora.

Administratorul site-ului https://www.becelectric.ro/ este S.C BECELECTRIC SRL care este inregistrata la Registrul Comertului avand Codul Unic de Inregistrare: 456789, J12/3456/2022, Jud. Vaslui, Oras Vaslui, Strada D Bolintineanu 433 / C /16. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos, de aceea recomandam citirea cu atentie a acestora.

Produsele sunt livrate doar prin intermediul CURIERATULUI RAPID in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica din partea noastra. In functie de disponibilitatea produselor si/sau destinatia dorita cat si de perioadele aglomerate de sarbatori sau conditii meteo nefavorabile, livrarea poate fi intarziata pana la 2 saptamani.
Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de catre un operator al site-ului sau prin e-mail din partea noastra.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostrii prin telefon sau prin e-mail.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor si integritatea continutului comandat.
In momentul in care le faceti receptia toate acestea trebuie sa se desfasoare in prezenta curierului iar in eventualitatea in care produsele prezinta urme de deteriorare trebuie sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor.
Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Cos de cumpărături
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site vom presupune că sunteți mulțumit de ele.