Inspiraţie

Banda LED este perfectă de Sărbători!

Banda LED RGB

Sărbătorile de iarnă sunt magice inclusiv pentru că amenajarea locuințelor este deosebită. Pe lângă instalația de brad și instalația de exterior, și banda LED poate participa la crearea atmosferei care ne cucerește pe toți.

Sărbătorile de iarnă țin de tradiții, de bucurii și de timpul petrecut în familie în armonie și într-un cadru special, amenajat inclusiv cu produse de iluminat speciale. Spre deosebire de instalația de brad sau de instalația de exterior, banda LED poate fi poziționată în mai multe camere și în mai multe poziții: pe lângă fereastră, în camera copilului și așa mai departe.

Întreaga casă va deveni acel cămin primitor și călduros, unde se simte cu adevărat magia Sărbătorilor, cel puțin magia vizuală fiind asigurată. Îți prezentăm mai jos câteva detalii și îți facem câteva recomandări de benzi LED – pentru sărbători cu bine.

Banda LED RGB este o instalație ultramodernă

Banda LED presupune un suport lung (în general, de 5 metri lungime) pe care se poziționează LED-urile de o anumită mărime și formă și într-o anumită ordine. Cu cât un LED este mai mare, cu atât va genera mai puțină lumină. Astăzi sunt la mare căutare benzile LED tip RGB (cele trei culori primare, Red Green Blue – culori care, amestecate, generează alte și alte culori).

Poți beneficia de 60 de LED-uri pe metru, așadar de 300 de LED-uri pe banda de 5m pe care o poți așeza oriunde îți dorești (atât timp cât o poți alimenta). Un hol, un balcon, camera copilului dar și alte zone strategice pot fi luminate extrem de frumos de această bandă LED, transformând locul într-o feerie de Crăciun și într-o încântare de Revelion.

Există benzi LED care pot fi amplasate și afară

Fiindcă și vecinii și trecătorii, deci cei din comunitate, trebuie să trăiască magia Sărbătorilor de iarnă, luminile trebuie să pâlpâie cât mai frumos și afară. Dar iarna este plin de ninsori (mai nou, de ploi…), de ceață, de temperaturi scăzute (mai nou, nu prea scăzute…) și chiar de gheață. Oricum ar fi vremea, însă, o bandă cu leduri de interior se va strica repede afară – dar nu și banda LED de exterior numită Bandă LED Flex Neon.

Pe lângă alte case care pur și simplu înșiră pe sub streașină câțiva metri de instalație, casa ta poate fi iluminată feeric, modern, cât îți dorești de puternic (setezi totul din telecomandă) și în locuri pe care ți le alegi fără să mai ai grija intemperiilor sau temperaturilor.

Îți dorești altceva? Găsești și ghirlande de exterior

Dacă ai studiat puțin banda LED sau pur și simplu te gândești la altceva pentru a împodobi la exterior casa și mai toată grădina, află că noi, Bec Electric, avem în ofertă și alte corpuri de iluminat LED ideale pentru perioada Sărbătorilor: ghirlande și lanțuri luminoase de exterior.  

Studiază oferta noastră și fă-ți acasă o atmosferă care să îți bucure copilul, familia, rudele venite în vizită, vecinii… și care să te bucure și pe tine la fel de mult ca atunci când erai copil.