Contact

Casa cu bec SRL

Jud. Vaslui, Oras Vaslui
Strada D. Bolintineanu

Deschide in Google Maps

contact@becelectric.ro

Luni-Vineri
09:00-17:00

CINE SUNTEM?

Suntem o echipa a carui principal scop este sa iti lumineze viata, la propriu cel putin. In materie de becuri de tip led, la noi pe site, sau mai bine spus in magazinul nostru online, vei gasi absolut orice tip de bec led pe care il cauti. De la becuri cu o putere de 3 watti pana la panouri de tip led de 72 de watti. Indiferent de ce tip de led ai nevoie, cu siguranta il vei gasi printre produsele noastre.
Putem oferi led-uri pentru propria voastra locuinta sau pentru birou, pentru spatii de mari dimensiuni sau pentru spatii restranse. Gasiti led-uri pentru iluminat cladiri intregi sau pentru iluminarea unui simplu spatiu de serviciu.

Si pentru a va convinge de calitatea produselor noastre, precum si de profesionalismul nostru, punem la dispozitie led-uri si seturi de led-uri care pot fi folosite in industria show-business-ului, in organziarea de evenimente de orice tip in care este nevoie de iluminat profi.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Cos de cumpărături
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site vom presupune că sunteți mulțumit de ele.