Inspiraţie

Categoriile populare ale magazinului nostru

Iluminat LED

A sosit timpul să povestim puțin despre categoriile populare în această perioadă, regăsite pe acest magazin, începând cu Iluminat LED și continuând cu încă șase.

Iluminat LED

Această categorie generalistă se numără printre cele populare, fiindcă vizitatorii vor să aibă și o privire de ansamblu asupra a ceea ce pot găsi pe Bec Electric .ro. În plus, „iluminat led” este o expresie destul de căutată în mediul online. Pe de altă parte, regăsim și vizitatori nefamiliarizați cu produsele de iluminat LED, și ne bucurăm că, prin intermediul nostru, fac cunoștință sau chiar iau primul contact cu acestea, comandând un anumit produs.

Lămpi și veioze LED

Ledurile sunt atât de ușor de folosit încât lămpile și veiozele care le conțin pot avea chiar alte modele decât cele prevăzute cu iluminat clasic. Așa apar corpurile de tip felinar, aplicate, suspendate, cu lumină fixă ori cu LED ce generează un efect de flacără.

Benzi LED – benzi cu diode

Banda LED provoacă uimire prin modul în care poate lumina ceva definit sau o zonă întreagă, plus că poate prezenta joc de lumini și culori care să fie hotârâte de utilizator. Deja există pasionați care cunosc bine detaliile tehnice și au fixat benzi led și acasă, și în mașină și poate chiar în garaj.

Corpuri de iluminat de urgență

Curios lucru, dar aceste corpuri sunt destul de căutate. Ne mirăm puțin, dar ne și pare bine – pentru că iluminatul de urgență, după părerea noastră, trebuie să fie clar, de intensitate potrivită, de alternanță potrivită sau perfect statică unde se impune – practic, aici semnalizarea să se facă în mod corespunzător, altfel decât cu lumini chioare sau ca pe timpuri.   

Lampadare

Pe măsură ce gusturile de amenajare interioară se rafinează, și lampadarele LED se comandă mai des. Lustrele LED, lămpile suspendate LED ori ledul liniar rezolvă definitiv problema iluminatului interior general. Se întâlnesc deseori în locuințele noi ori în cele renovate și amenajate modern. 

Corpuri de iluminat LED de exterior

Și pentru că a locui la casă implică și a avea curte/grădină, câteva corpuri liniare, proiectoare liniare LED sau altfel de proiectoare LED sunt mereu binevenite pentru a lumina așa cum se cuvine spațiul exterior, fie în scop practic, fie în scop decorativ – adică pentru a scoate în valoare și a pune în evidență obiectele de decor sau detaliile arhitecturale. Apropo: noi știm chiar care este secretul pentru un bun iluminat al grădinii.

Becuri LED

Becul LED și spotul LED, atât de comune astăzi, sunt în continuare la mare căutare. Încă mai pâlpâie câteva becuri incandescente ce trebuie desfiletate definitiv; încă mai sunt locuri din casă prea slab luminate (sau deloc luminate), așa încât categoria Becuri LED va rămâne populară.

Mai sus am trecut în revistă câteva categorii de produse din oferta noastră, Bec Electric .ro. Firește, sunt mai multe categorii disponibile – îi invităm toți doritorii să le descopere. Meniul din partea stângă se va dovedi foarte util în identificarea acelui produs de iluminat LED dorit – îi invităm pe toți vizitatorii să se bazeze pe el.